2021-10-06 07:39:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Rokonaid és családtagjaid alaposan próbára teszik a türelmedet

Napi horoszkóp október 6-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint magabiztosságod nagymértékben megnő, ez elősegíti, hogy fontos döntéseidet kellő időben tudd érvényesíteni. Egy régi ismerősöd kerül közvetlen közeledbe a munkahelyeden. Nem tetszik ez a helyzet, mert korábban sem jöttetek ki jól. Igyekezz félretenni előítéleteidet. Érhetnek még meglepetések!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Úgy érzed, mindent megtettél egy ügy érdekében, nem rajtad múlott a kudarc. Mégis lelkifurdalás kerít hatalmába, újra és újra végiggondolod, hol hibáztál. Kár ezen rágódnod, inkább a megoldáson kellene fáradoznod. Nem lesz könnyű dolgod.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Legyél nyugodt. A gondjaid, amik nagyon nyomasztottak, megfogyatkoznak, egy nyugalmasabb időszak következik. Ha türelemmel kivárod a végét, akkor látni fogod, hogy nem volt különösebb okod az aggodalomra.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy váratlan email fordulópontot jelenthet. Olyan híreket hallasz régi ismerőseidről, hogy azonnal segítségükre akarsz sietni. Lassíts egy kicsit. Mérd föl, hogy mire van szükségük, és csak azután segíts. Félő, hogy az azonnali cselekvés nem éri el a kellő hatást.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ne élj vissza bizalmas értesülésekkel, még akkor sem, ha ezzel anyagi helyzeteden javíthatsz. Ha nem vagy elégedett önmagaddal vagy beosztásoddal, akkor nézz új állás után. Most viszonylag gyorsan találhatsz alternatívát a bolygók jelzése szerint!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha folyton a jövőn rágódsz, azzal csak a jelen eseményei elé gördítesz akadályokat! Belső éned tudni fogja, ha változtatni kell az életeden, hallgass rá. Ahhoz viszont csend kell! Engedd, hogy ne befelé, hanem kifelé áramoljanak energiáid.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Rokonaid és családtagjaid alaposan próbára teszik a türelmedet. Ilyenkor sokat segíthet a tapintat, a kedvesség, azzal könnyebben legyőzhetsz bárkit, mint erélyes fellépéssel. Ügyes-bajos dolgaidban nem számíthatsz barátokra, de egyedül is mindent el tudsz intézni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egy közeli barátnak, ismerősnek szüksége van rád, de sajnos előfordulhat, hogy zsákutcába fut bele, mert az alap elgondolás rossz. De segíts neki, ennyit megtehetsz, és hálás is lesz neked a másik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha nem vigyázol, könnyen konfliktusba kerülhetsz. Hajlamos vagy ugyanis elfojtani indulataidat azokkal szemben, akik ténylegesen bosszúságot okoznak, hogy aztán másra zúdítsd az egészet a legkisebb hiba miatt is. Próbáld megfelelően kezelni és levezetni indulataidat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ezúttal pénzt csak erőfeszítések árán szerezhetsz, nem pedig szerencsével. Mostanság az apró és részletes lépésekre kell koncentrálni, melyeket könnyedén kézben tarthatsz, és amelyek jelentősen növelhetik anyagi javaidat és befolyásodat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bár a munkahelyeden sok a stressz, az otthonodban békesség uralkodik. A bolygóállások kedvezően befolyásolják a nap eseményeit. Nyugodt szívvel kövesd megérzéseidet! Kellemes társaságod akad, s valaki felkelti érdeklődésedet.


Halak: II. 19. - III. 20.

A bolygók felébresztik alkotó energiáidat, kreativitásodat. Ezt aztán bármiben kiélheted, legyen szó munkáról, hobbiról, vagy akár szerelemről is. Kísérletezz új utakkal, megoldásokkal!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: